Yaynews

 • Faberyayo - Yaynews Issue #235 - 14 januari

  Buiten is het te warm voor het jaar. Koud, maar niet koud genoeg. Er was een paar jaar terug ook zo’n winter die maar niet van de grond kwam. Ik probeer me te bedenken wanneer dat was maar de jaargetijden beklijven niet op dezelfde manier als festivalzomers of lockdownlentes of horeca herfsten of andere mens gemaakte onderscheidingen in het ook al mensgemaakte kalenderjaar.
 • Faberyayo - Yaynews Issue #234 - 7 januari

  Ondanks dat dry january me te commercieel is geworden heb ik alsnog besloten om even niet te drinken. Het worden eenentwintig dagen, want dat kan ook, dat is een ding.
 • Faberyayo - Yaynews Issue #233 - 31 december

  DE ALLERBESTE WENSEN VOOR HET NIEUWE JAAR EN EEN ZALIGE LAATSTE AVOND VAN 2021
  I LOVE YOU EN GELOOF IN JOU
  KALENDERJAREN ZIJN OOK MAAR EEN SOCIAAL CONSTRUCT
  X
 • Faberyayo - Yaynews Issue #232 - 24 december

  ZALIGE DAGEN LIEVE LEZER
  I LOVE
  U
  X
 • Faberyayo - Yaynews Issue #231 - 17 december

  Het is een week eerder kerstvakantie. Prima. Nee niet prima. Het is weer gelul allemaal. Maar daar gaat het niet om. Het is relatief prima. Het is minder uitzicht vernietigend dan vorig jaar.
 • Faberyayo - Yaynews Issue #230 - 10 december

  Het is koud buiten. Dat weet iedereen. Toch zit het mij extra dwars.
  Waarschijnlijk omdat ik bijzonder ben. Een speciaal mens. Met extra last van de intrede van de koude. Het licht is wel mooi. De zon kleurt alles intens emotioneel. Ik heb rare dromen over random dingen en mensen van 25 jaar geleden.
 • Faberyayo - Yaynews Issue #229 - 3 december

  Ik ben vroeg op gestaan om te schrijven voordat iedereen wakker word. Vroeger deed ik ook andere dingen maar dat lukt niet meer. Te veel factoren in de nacht. Ooit stond ik om zes uur op om te mediteren maar de wereld is die discipline niet meer waard.
 • Faberyayo - Yaynews Issue #228 - 26 november

  Ik ben dankbaar. Dankbaar voor een leven gevuld met zoveel immateriële rijkdom. Dankbaar voor ieder moment van de dag dat ik door mag brengen met de mijnen
 • Faberyayo - Yaynews Issue #227 - 19 november

  Ze hebben Young Dolph doodgeschoten. Ik lees het in een groepsapp op telegram met vijf vrienden. Iedereen fan.
 • Faberyayo - Yaynews Issue #226 - 12 november

  Het was mei in 2016. Golden Week. We hadden nog maar een kindje en we waren op zijn verjaardag via Tokio naar Okinawa gevlogen. Het duurde allemaal veel te lang. We hadden er niet praktisch over nagedacht. Het was onze verlate huwelijksreis.
 • Faberyayo - Yaynews Issue #225 - 5 november

  Soms maar niet vaak maar wel soms moet ik denken aan de middelbare school. En dan niet per se de school, maar de periode in mijn leven. De jaren die eindeloos leken te duren en de dagen waar geen einde aan kwam.
 • Faberyayo - Yaynews Issue #224 - 29 oktober

  Ik zit helemaal in die nieuwe Adele. Het zit in de akkoorden progressie van de piano in combinatie met haar stem in het refrein. Ik heb nooit eerder iets met Adele gehad. Misschien die Rollin in the Deep remix in de xtc dagen van weleer.