Faberyayo's Yaynews - Issue #241 - 25 februari

Faberyayo - Yaynews | Comfy season
Ik ben mijn sleutels kwijt. Ik raak nooit dingen kwijt. Nee. Dat is niet waar. Ik raak de hele tijd van alles kwijt. Airpods, mijn nieuwe favoriete t-shirt, goodwill, de weg. Maar nooit mijn sleutels. Of mijn portemonnee. Of mijn telefoon. Ik ben daar extra panisch op. En daar op weer trots.

Er stond een fiets in een kartonnen doos voor de deur. Die kartonnen doos paste niet binnen en dus moest ik de fiets in elkaar zetten in de 15 minuten die over waren voor ik ergens anders moest zijn. Het begon te regenen want we wonen in Nederland. Ik scheurde mijn nagel aan een kabeltje dat in een ander dingetje moest. Toen had ik ze nog. Mijn sleutels. Er zaten ook twee usb sticks aan. Zo’n dorpel die het niet meer doet. En veel sleutels. Een paar deuren die vanaf nu voor mij alleen van de binnenkant geopend kunnen worden.

Het kabeltje zat ook nog niet goed in het andere dingetje. Mijn nagel bloedde. Vliegtuigen vlogen over en bezorgden me de zenuwen. De dag begon met het nieuws en de blijkbaar onoverkomelijkheden van dingen die groter zijn dan ik zelf en zich ver buiten mijn macht afspelen op een manier waar ik ook al de zenuwen van had de hele week. Dus wat dat betreft waren de laagvliegende vliegtuig zenuwen in goed gezelschap.